torsdag 10. april 2008

30 Days

Dette kosttilskuddet/slankemiddelet markedsføres med at det kun reduserer fettet i midjeregionen. Da tenker jeg, som dum som jeg er trodde at en fettcelle var en fettcelle, at disse menneskene da på et magisk vis har funnet et stoff som kjenner igjen fettcellene rundt magen og bryter dem ned, men lar de andre fettcellene være i fred. På en måte bør vi jo kanskje være takknemlige for at disse menneskene heller gikk til helsekostprodukter markedsført i Se&hør og ikke til seriøs medisinsk forskning, slik at man kunne bruke cellegjenkjenningsteknologien til å bekjempe magefett, og for eksempel ikke kreftceller.

Cellegiftbehandling går som kjent ikke bare ut over kreftcellene i kroppen, men også andre celler. Menneskene bak 30 days har åpenbart funnet løsningen til å kjenne igjen enkelte celler, så jeg har en utfordring til dere:
Drit i slankeproduktene, og lag en cellegiftkur som kun tar kreftcellene. Dette vil revolusjonere moderne kreftbehandling, og redusere belastningen for de som må gå gjennom en slik behandling. Dette er en nobelpris i medisin og dere kaster den bort.

Vel, hvis det dere lager funker, i allefall....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er nesten utrolig hva man kan si, når det kommer til slankeprodukter. Det som kanskje er enda mer utrolig at så mange går fem på - hver gang.
Jeg stemmer også for ditt forslag om heller å utvikle kreftmedisin som ikke ødelegger hele kroppen, enn å satse på slankemidler som ikke fungerer.

-_- sa...

Enig :)

Anonym sa...

Å herregud! Studer cellene før du uttaler deg om noe som du ikke helt har greie på! Fettcellene og kretcellene er svært forskjellige, skjønner du. Det er sant at det ikke finnes noe "cellegjenkjenningsteknologi", men det finnes faktisk stoffer som reagerer annerledes med noen stoffer enn andre. Det du sier blir akkurat som å sette kniven i en stein og en banan, og spørre hvorfor den bare gikk igjennom bananen... Har prøvd 30 days selv og det funket veldig bra. Har hadd problemer med å kvitte meg med fett på magen i flere år med slanking, men siden 30 days kom, så ble det mye bedre.

Bolledeig sa...

Selvfølgelig vet jeg det er forskjell på kreftceller og fettceller. Det er ikke poenget mitt. Poenget er at celler blir drept av cellegift, også celler som er helt harmløse. Nettopp fordi vi ikke klarer å angripe enkelte typer celler alene.

Skal man angripe magefettceller, så må produktet på en eller annen måte "kjenne disse igjen" det er vi enige om, ikke sant? Om det ikke går an, kan man ikke påstå at det påvirker magefettet alene heller.

Magefett kommer av insulinresistens, testosteron og en del andre faktorer(kvinnelige røykere, for eksempel, får mer magefett enn andre, fordi røyking øker testosteronet i kroppen).

30 days skal ha deg til å kutte karbs og mosjonere jevnlig. Det vil redusere fordøyelsesproblemer og oppblåsthet (mange tror de er feite, men har egentlig bare magetrøbbel) og i tillegg vil fettcellene også i mageregionen inneholde mindre vann på grunn av mindre karbohydrater. Dette vil også gi en synlig effekt på midjen.

Men ingen klarer å finne noe dokumentasjon på at dette funker, eller at noen av virkestoffene som er i 30 days faktisk har en effekt, per dags dato har jeg ikke sett noe annet enn anekdotiske beviser. Men kanskje du har noen på lur?