mandag 14. april 2008

Oslo GP er overstått

Mange flotte jenter/kvinner som stilte i fitnessklassen i år. Det er veldig mange fine bilder som ligger på iform.no, kunne lagt de ut her men det blir nok noe krøll mtp opphavsrettigheter.

Se bildene her

Virkelig en inspirasjon!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Stakk innom jeg.

Jeg forstår at det på en måte er en "art of the body"-konkurranse, men jeg klarer liksom aldri å venne meg til hvor utrolig deffet de er... de er jo liksom sykelig tynne MED muskler. Og brunfargen blir jeg heller aldri helt vant til... men de skal ha for alt det harde arbeidet ;)

-_- sa...

Så hyggelig du stakk innom da :)

Jepp, det er helt sant, og dersom man ikke skal konkurrere havner man jo heller ikke så lavt på fettprosent. Men skal man vurdere musklene, må jo fettet bort også. Men det er ingen tvil om at det ligger mye arbeid bak!

Anonym sa...

Jeg har lest mye av det du skriver på forumet og her, og foreløpig har jeg vært 100% enig. Men at disse kvinnene er flotte å se på det kan jeg ikke se. Dette er faktisk det styggeste jeg ser.

-_- sa...

Hehe, hver sin smak selvsagt :) Det skal også sies at den konkurranseformen der, får man først etter måneder på diett og i tillegg å være skikkelig dehydrert. Offseason har disse damene fantastiske former ;)

Jeg fascineres likevel av hvordan de kan forme kroppen sin som de vil, selv om jeg aldri ville vurdert å nærme meg en liknende fettprosent selv.